zaterdag 18 januari 2014

Swinging Saturdays #23 Ik was meteen verliefd


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Goeie morgen! 

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van Swinging Saturdays! Onderwerp van de dag: " Ik werd verliefd op je de eerste keer dat ik je hoorde."  Heb je ooit een liedje gehoord dat je meteen pakte en je meteen verliefd werd? Vandaag deel ik met jullie 5 van zulke liedjes in mijn top 5. Ik kan niet uitleggen waarom ik deze liedjes zo mooi vindt, maar iedere keer dat ik ze hoor laat ik alles vallen en luister ik.

1. Passenger ~ Let Her Go

Kippenvel!!!!


2. Jack's Mannequin ~ Caves

The guy is hot!!!! My god I didn't know, don't mind watching him :D :P Een hij is nog knap ook! Wist ik veel! Ik heb er geen problemen mee om naar hem te kijken :D :P

 

3. Tom Odell ~ Another Love

De eerste keer dat ik dit liedje hoorde was op de radio in een akoestische versie, ontzettend mooi! 

 

4. Stereophonics ~ Maybe Tomorrow


 

5. Asaf Avidan ~ One Day

Ik verkies deze versie over de Wankelmut remix die zo populiar was een aantal jaar geleden.


Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!2 opmerkingen:

 1. Let her go, wat een geweldig nummer is dat he.
  En wat leuk dat je mijn volger bent geworden. :D

  Groetjes mariska
  Nieuwe volger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt een van mijn favoriete nummers van de laatste jaren! Kippenvel! ieder keer weer! Dank je wel voor het volgen!

   Liefs Irene

   Verwijderen