maandag 27 januari 2014

Serie Challenge (Uitdaging)

Hallo iedereen!

Ik hoop dat jullie een goeie maandag hebben gehad! Ik heb besloten om eens mee te doen aan een uitdaging hier op mijn blog! Ik hou erg van uitdagingen want deze houden mij gemotiveerd. Vorig jaar ben ik nog al wat nieuwe series begonnen, maar heb nooit het tweede of derde boek van een serie uit gelezen. Daarom dacht ik dit jaar gaan we eens een einde breien aan al die halve series! Ik denk dat deze uitdaging mij hier zeker bij zal helpen!


Over de uitdaging

In deze uitdaging bepaal je zelf wat je leest en bepaal je zelf het tempo. Toch zijn er een paar spelregels:

* Je moet de serie wel beƫindigen, als de serie incompleet is op 1 December 2014 dan telt hij niet mee. Is het een serie die nog loopt, waarvan nog niet alle boeken zijn gepubliceerd lees dan alles tot het huidige boek.
*Novellas tellen mee maar zijn niet verplicht.
* Als je niet verder wil met de serie en je stop na boek een, dan telt hij niet mee als serie!
* Je hoeft de serie niet te beginnen in 2014, maar je moet de serie wel uitlezen in 2014! Series die je voor 2014 zijn goed, als je de serie maar beeindigt in 2014.
* De serie moet op zijn minst 2 boeken uit hebben voor 1 December 2014.
* Je moet aan kunnen tonen dat je het boek gelezen hebt, hetzij doormiddel van een volledige recensie, mini recensie of een waardering met een paar zinnen. Niet Uitgelezen telt niet mee!!!

Om ons te motiveren hebben Read Sleep Repeat's & Anya of On Starships and Dragonwing iets verzonnen om ons extra te motiveren:


Welke series ga ik lezen?


* The Hunger Games
* Matched
* Vampire Academy
* Divergent
* Hush Hush
* Jenny Pox
* Blue Bloods series
* Moon series
* Jolie Wilkins series
* Beautiful Creatures
* Georgina Kincaid Series

Welke series wil jij uitlezen dit jaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten