maandag 13 januari 2014

Mini-recensie: Bring Her Wolf ~ Michelle Fox

Titel: Bring Her Wolf
Schrijfster: Michelle Fox
Soort verhaal: Standalone, kort verhaal
Uitgave: 8, December, 2013
Uitgever: uitgave in eigen beheer
Leeftijdscategorie: Adult/volwassen
Aantal paginas: 30p.
Taal: Alleen verkrijgbaar in het EngelsSamenvatting

Cloe is een wolf met een probleem: Ze kan niet van gedaante verwisselen en als haar wolf niet gauw komt, zal roedel haar verbannen uit het dorp waar ze opgroeide.

Dan komt de verleiding en hij staat op haar drempel, de knappe hunk van een weerwolf. Jackson beloof Chloe dat hij haar wolf kan overtuigen. Hij heeft haar van een afstand gevolgd en wil haar graag claimen.

Recensie

Ik heb vorig jaar verschillende korte verhalen gelezen, en ze waren allemaal geweldig, dit is er een die niet zo geweldig was. Dus als je een leuke vrolijke recensie verwacht stop dan maar gauw met lezen vanaf nu begin ik mijn kritische verhaal.

Dit korte verhaal was gewoon te kort voor mij, dat was min eerste probleem. Het klinkt raar misschien maar omdat het ook nog eens geen inhoud was het echt zonde van mijn tijd. Misschien was het toch maar goed dat hij zo kort was.

Ik heb zo veel moeite gehad met dit korte verhaal eerst al het hele gedaantewisselproces, hey ik weet hoe ik je kan laten wisselen van gedaante, ik hoe je alleen maar te neuken. Kom op zeg! Echt hoe stom is dat! Nope echt niet mijn ding! Dan word Chloe nog z'on beetje verkracht, nouja zo zag het er voor mij uit, ze had namelijk niet echt heel veel keus.

Dan is ze eindelijk een wolf, vermoord ze een konijn, einde verhaal. Geen diepgang, geen verhaallijn, geen interessante personages, al met al drama dit. Daarom 1,5 schaatsers voor dit korte verhaal zonder enige inhoud!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten