maandag 6 januari 2014

Liebster Award Nominatie #4


Ik ben voor de vierde keer genomineerd voor een Liebster Award! Hoe cool is dat? Ik vind het erg leuk, want het betekend dat mensen mijn blog lezen en het ook kunnen waarderen! Dank jullie allemaal voor het volgen en natuurlijk een speciale dank je wel voor Regan van Lipstick Lesbian Reviews die mij nomineerde voor deze award, ik waardeer het heel erg!Wil je weten wie ik genomineerd heb? Klik dan hier: Liebster Award Nominations.

1. Wat was je eerste gedachten om te gaan bloggen?
Eerste gedachten was om te bloggen over tourtochten schaatsen op natuurijs (schaatsen zit bij onze familie in de genen). In mei besloot ik om mijn blog te veranderen in een boekenblog, zodat ik mijn familie en vrienden niet meer hoefde te vervelen met mijn boekenpraat.

2. Wat is het leukste aan bloggen?
>De geweldige reacties die je krijgt van mensen over de hele wereld! En lezen wat anderen mensen schrijven over boeken en het bloggen. Ook netwerken vind ik erg leuk, je ontmoeten mensen van over de hele wereld.

3. Wat is het laatste boek dat je heb gelezen en gewaardeerd?
Het laatste boek dat ik gelezen en beoordeeld heb is Podium Finish van Beth Pond. Ik heb hem 5 sterren gegeven omdat hij geweldig, goed, super, boeiend, schitterend, ok misschien snapte je het al na de eerste twee worden. Maar dit boek was echt heel speciaal!

4. Als je een boek zou mogen aanbevelen dat iedereen zou moeten lezen - welke zou dat zijn?
Ik denk de Nightworld serie van L.J. Smith, iets onbekender dan haar top series The Secret Circle en The Vampire Diaries, maar toch super goed, en de moeite waard om aan te schaffen!
5. Wat was het beste boek van 2013?
Divergent was echt het beste boek van 2013! Lees mijn review hier: Divergent

6. Is er een boek waar je al lang op wacht?
Jep, ik wacht al een paar jaar op het laatste boek in de Night world series van L.J. Smith.

7. Als je niet aan het bloggen/lezen bent wat vind je dan leuk om te doen?
Oh ik hou van een hele boel dingen zoals 3d kaarten maken, schaatsen (al ben ik niet meer zo actief als vroeger, ik moet echt weer beginnen). Ik hou ook van tv series en films kijken, iets wat ik binnenkort ook graag met jullie wil gaan delen.8. Ben je een katten of honden persoon?
Beide, ik ben opgegroeid met katten en honden in huis, ook hebben honden wat met mij. Honden komen altijd eerst naar mij voordat ze iemand anders begroeten. Ik weet niet waarom, maar dat doen ze echt. Ik hou ook heel erg van katten, toen ik nog op mezelf woonde had ik een kat die Emmett heette. Nu woon ik bij mijn moeder die twee honden en een kat heeft. Ook mijn vader heeft drie katten en acht honden dus je snapt wel waar het vandaan komt denk ik.


<-- Mij kat Emmett
En deze 2  Alaska malamutes Bo and Kasha, zijn mijn vader's beauties. -->

9. Gelukkig nieuwjaar! Hoe heb je oud en nieuw gevierd?
Wil je dat echt weten? Eerst heb ik s ochtends geholpen met het bakken van appelbeignets en oliebollen. Daarna kwam mijn zusje langs met wat vrienden en hebben we lekker gefeest tot diep in de nacht.

10. Wat is een van je goede voornemens voor dit jaar?
Ten eerste ik wil graag meer gaan sport, wow dat is echt een klassieker of niet? Naar de sportschool, fietsen of hardlopen zoiets. Boek/blog voornemens zijn meer reviews, meme's en meer berichten in het algemeen.

2 opmerkingen:

 1. Wow your parents have a lot of pets! I'd love to horde cats lol but am already busy with two. I enjoyed reading your responses to my questions :) Thank you!
  Have a great day

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Your welcome, well my parents are divorced so it's spread over 2 houses, also my dad lives on a farm, so he's got lots of room! :) I enjoyed making this post :)

   Verwijderen