woensdag 15 januari 2014

A Book Paradise: Swinging Saturdays #1: Top 5 Artists That I Have D...Vandaag deel ik met jullie een bericht van A Book Paradise geschreven door Tanya! Ze heeft mijn musicale meme Swinging Saturdays gedeeld weet je hoe cool!!! Ik vind het echt super cool dat hem gedeeld heeft! Dus vandaag deel ik hem met jullie.

Hier haar introductie voor Swinging Saturdays:

" Hey Iedereen, welkom op mijn blog en ik heb een nieuwe meme voor jullie vandaag! Jullie weten allemaal hoe veel ik van muziek hou, dat is wel te zien aan mijn Muziek A-Z pagina en dat ik van een heleboel verschillende stromingen houdt dus wou ik graag deze meme doen. The meme heet Swinging Saturdays en wordt georganiseerd door Icequeen's Bookshelf (me lol).

Het doel is om een muziek top 5 te delen dit kan zijn een Top 5 Boek soundtracks, Top 5 liedjes om naar te luisteren op een regenachtige dag of gewoon een top 5 van liedjes die je deze week helemaal geweldig vindt :) Het kan van alles zijn, dus laten we eens beginnen. Mijn top 5 deze week is top 5 artiesten die ik onlangs ontdekt heb, ze zijn op willekeurige volgorde weergegeven."

Hoe cool is dit??? Ik ben echt super enthousiast! Dus ga gauw kijken hier onder vind je de link!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten