zaterdag 14 december 2013

Mini-recensie: In The Heart Of Yesterday ~ J.M. WalkerTitel: In the Heart Of Yesterday
Schrijfster: J.M. Walker
Serie: A Heart Story #1
Uitgave: 1st, October 2013
Uitgever: Freedom Rains Press
Aantal bladzijde: 56 blz.
Soort verhaal: Kort verhaal
Leeftijdscategorie: Young Adult, Jongvolwassenen, New Adult
Andere korte verhalen in de serie:
- In The Heart Of Now #2
- In The Heart Of Tomorrow #3
- In The Heart Of  Us #4
- Nu ook verkrijgbaar in 1 boek.


Dit boek bevat seksuele handelingen en grof taalgebruik. Dit boek is niet bestemd voor lezers onder de 18.


Over In The Heart Of Yesterday

Jesse Dawson is een gewoon 17-jarig meisje. Ze gaat naar school, haalt hoge cijfers, en zoals ieder ander meisje van haar leeftijd wil ze er gewoon bij horen en de middelbare school overleven.
Ze praat niet over alles waar ze thuis mee geconfronteerd wordt. Haar moeder die in het ziekenhuis ligt en een stiefvader die haar leven een hel maakt.

Dan walst Rave Black  haar leven binnen, midden in het schooljaar. Hij is een donkere loner, een stille jongen met een fascinatie voor Jesse. Ze zou uit zijn buurt moeten blijven, maar hun bloemende vriendschap verandert in iets wat ze geen van beiden hadden verwacht noch kunnen ontkennen.

De roddels verspreiden zich al snel over de hele school terwijl Rave en Jesse elkaars geheimen ontdekken. Kan Rave, Jesse helpen de muur rond haar gevoelens te breken en haar vertrouwen  te winnen? Of zullen zijn eigen demonen uit het verleden roet in het eten gooien?

Mijn Recensie


Dit is een schattig kort verhaal met heel veel emoties. Ik vond Rave en Jesse echt geweldig samen! En ik kon die stiefvader van Jesse wel een paar schoppen verkopen want hij was echt zo vreselijk! Hij maakte Jesse's leven echt een hel, de manier waarop hij haar behandelt! Niet normaal. En dan is er nog Rave, die een beetje licht brengt in Jesse's duistere wereld! Dit verhaal heeft me echt geraakt en ik heb zelfs gehuild, tranen rolden over mijn wangen. Als je echt een goed NA kort verhaal wil lezen is dit echt wat voor jou!  Geweldige personages dus, kan niet wachten tot de volgende te lezen!Koop de boeken op Amazon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten