woensdag 6 november 2013

Wat mij bezig houdt.

Hoi iedereen,

Misschien is het je al wel op gevallen dat het aantal posts inclusief het aantal reviews op mijn blog is gedaald, of alleen in het Engels verkrijgbaar is. Daarom hier wat mij weerhoudt van het bloggen.

Werk

Als eerste werk! Na een half jaar thuis zitten, kreeg ik eindelijk weer werk! Sinds Augustus ben ik fulltime aan de slag gegaan bij een groot bedrijf. Vanaf augustus mocht ik tijdelijk een beetje snuffelen in de export wereld.  Nu heb ik een nieuwe baan bij een iets kleiner bedrijf maar wel meer in de richting die ik op wou. Maandag was mijn eerste werkdag, ik had er heel veel zin in, in een nieuwe uitdaging.

School

Ik ben nog steeds bezig met het halen van mijn HBO diploma International Business and Languages. Ik moest nog twee mondelingen, daarvoor heb ik dit jaar bijles genomen. Ik heb voor beide vakken bijles gehad in de avonduren. Er bleef dus weinig tijd over om te bloggen. Vorige week heb ik Duits afgesloten, met een prachtige 7.0!!!

Vandaag had ik Spaans die ik jammer genoeg niet heb gehaald. Ik was echt heel teleurgesteld, want ik heb er echt onwijs had voor gewerkt. Dit ook betekend dat er deze maand nog weinig zal gebeuren op de blog :). Aan het einde van de maand zal ik het tentamen weer moeten doen.

Het doel

Het doel is om weer regelmatig te gaan bloggen als ik mijn opleiding af heb. Mijn school is natuurlijk het belangrijkste momenteel. Oh ik ga zo feesten als ik dat papiertje in handen heb!
Wat mijn blog betreft wil ik dan terug naar 3 tot 4 keer bloggen in de week.

Wat ik gelezen heb?


Ik heb wel een paar boeken uitgelezen vorige maand, drie om precies te zijn. Ik ga proberen deze online te krijgen deze maand! Hier dus de recensies die je kunt verwachten:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten