zondag 17 november 2013

Stacking the Shelves #8 Boekenfestijn HaulStacking The Shelves (De boekenplanken vullen) gaat over de boeken die je toegevoegd hebt aan je planken, zowel fysieke als digitale planken. Dit betekend dat je boeken toe kan voegen die je gekocht hebt in de boekenwinkel or online, boeken die je van vrienden of de bibliotheek geleend hebt, boeken ontvangen voor recensies, gekregen boeken en natuurlijk eboeken! Dit is een wekelijkse meme (feature) georganiseerd door Tynga's Reviews, iedereen kan er aan mee doen!

Vrijdag middag ben ik na mijn werk naar het Boekenfestijn in Zwolle geweest. En het was echt super! Een grote collectie aan boeken  Nederlands en Engels. Ik heb heerlijk langs alle tafels geneusd opzoek naar goedkope en goeie boeken! En ik heb er heel wat gevonden! Ik heb dan ook veeeeeeel te veel geld uit gegeven maar het was het zeker waard! Hier de boeken die ik heb aangeschaft op het boekenfestijn en een aantal andere boeken die ik de laatste paar weken heb ontvangen.


Miss Peregrine's Home For Peculiar Children by Ransom Riggs

Deze heb ik niet op het boekenfestijn gekocht. Dit is een van de boeken die al jaren op mijn lijstje staat en ik vond het tijd worden dat ik hem kocht! En wat is het een mooi boek! Ben heel benieuwd naar het verhaal!Timekeepers by Nicki J Markus (gewonnen op GoodReads)
Boekenfestijn haul:


Wat heb jij gekocht, geleend of gekregen deze week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten