zondag 15 september 2013

Stacking The Shelves #5 ~ Manuscripta Haul


Stacking The Shelves (De boekenplanken vullen) gaat over de boeken die je toegevoegd hebt aan je planken, zowel fysieke als digitale planken. Dit betekend dat je boeken toe kan voegen die je gekocht hebt in de boekenwinkel or online, boeken die je van vrienden of de bibliotheek geleend hebt, boeken ontvangen voor recensies, gekregen boeken en natuurlijk eboeken! Dit is een wekelijkse meme (feature) georganiseerd door Tynga's Reviews , iedereen kan er aan mee doen!

Op 31 Augustus ben ik naar Manuscripta geweest op de Uitmarkt in Amsterdam! Voor de mensen die dit niks zegt, dit is een evenement waar je schrijvers kan ontmoeten en waar lezingen en interviews worden gegeven door de schrijvers, zowel internationale als Nederlandse schrijvers waren aanwezig!

Waaronder de geweldige Tatiana de Rosnay! Ja wel ik heb haar mogen ontmoeten en ze was echt geweldig. Super vriendelijk en ook onwijs grappig! Voor de mensen die haar niet kennen, ze is de schrijfster van Haar Name Was Sarah, een boek dat ook verfilmd is (Her Name Was Sarah).

Dit boek heb ik ook gelezen dus ik was super enthousiast dat ik haar kon ontmoeten! Ze nam echt de tijd om de boeken te signeren en ik ben ook nog met haar op de foto geweest!  Het was een leuke ervaring en natuurlijk kwam ik ook met een grote stapel boeken thuis! Hier zijn ze:


1. Extremely Loud and Incredibly Close (Movie Tie-In): A Novel
2. Het Appartement
3. Blindness ~ José Saramago
4. Het onvoltooide Verhaal
5. De Roep van de Rune (non fictie)
6. De Kleur van het Duister
7. Symbolen van Afrika (non fictie)

Wat heb jij gekocht, geleend of gekregen deze week?

3 opmerkingen:

  1. Hi Irene, I've nominated you for the Liebster Award. I hope you accept it :-) you can find my post here: http://moniquesmobooks.blogspot.ca/2013/09/liebster-award-nomination.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. I am honoured! Really!!! So cool, ofcourse I will accept it! :) My post will be up somewhere next week..

      Verwijderen