donderdag 12 september 2013

Recensie: Bitter Fruits ~ Bitter Fruits #1 ~ Sarah Daltry

Titel: Bitter Fruits
Schrijver: Sarah Daltry
Serie: Bitter Fruits boek #1
Uitgever: SDE Press
Uitgave: 25, Juni, 2013
Aantal bladzijden: 185 p.
Leeftijdscategorie: New Adult
Taal: alleen verkrijbaar in het Engels
Andere boeken in deze serie:
Immortal Star (Bitter Fruits #2)

Ik heb een ARC exemplaar gekregen via Netgalley, uitgever SDE Press ontzettend bedankt! Dit beinvloed mijn eerlijke mening over dit boek op geen enkele manier!

Samenvatting

Na een maskerade feestje gaan met een vampier thema lijkt een vreemde manier om de avond door te brengen, maar Nora is zat van de studentenfeestjes en de kroegen. Alec ontmoeten, was  een bonus.

Ondanks de directe aantrekkingskracht tussen beiden, heeft Alec geen behoefte om zich in een relatie te storten. Als Nora aan blijft dringen, ontdekt ze dat Alec geheimen heeft die hen beiden kunnen ruïneren.

Is ze bereid alles op het spel te voor een man die ze nog maar net kent? En hoe ver zal Alec haar meenemen in de duisternis?

Recensie

Ik heb dit boek al een tijdje geleden gelezen, toch staat dit verhaal me nog fris in het hoofd, al zijn de namen wel wat wazig. Ik vind het geweldig dat Sarah een verhaal uit de bijbel heeft genomen en het om heeft getoverd tot een originele paranormale roman!

Zelfs de liefde driehoek (love triangle) was heel origineel!  Echt anders dan alle andere die ik heb gezien, ik was ook super blij hoe deze eindigde! Echt ieder vrouw haar droom, nou ja als we dat aan kunnen tenminste! LOL

Het verhaal dat Sarah als inspiratie heeft gebruikt is er een die we allemaal kennen. Een verhaal over twee broers. Ook al had ik al snel uitgevonden wie de broers werkelijk waren, (dit doordat ik gewoon veel af weet van de bijbel en mythelogie) had het verhaal toch verrassende wendingen.

Ook vond ik het leuk dat Lillith gebruikt word als personage. Lillith is de eerst vrouw van Adam, al redde ze het niet in veel bijbels, maar als je haar googled lees je echt coole interessante informatie!  Hoe meer boeken ik over haar lees hoe interessanter ze wordt. Waarschijnlijk ga ik nog wel een keer een blog post aan haar wijden, ik begin een beetje een Lilith obsessie te krijgen.

Al met al was dit ontzettend origineel verhaal, geweldig! Zo goed dat ik een heel kort nachtje had, ik ben er op een zaterdag avond aan begonnen en ging uiteindelijk pas naar bed om zes uur s'ochtends! Serieus als je hier aan begint wil je niet meer stoppen!

Waardering

Nu mijn waardering, daar kan ik heel kort over zijn, 5 sneeuwvlokjes voor originaliteit, 5 sneeuwvlokjes voor de verassende wendingen, dus als totale waardering 5 sneeuwvlokjes (neduhuh)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten