maandag 30 september 2013

Recensie: Beneath The Surface ~ Reluctance Series #1 ~ M.A. StacieTitel:Beneath The Surface
Schrijfster: M.A. Stacie
Serie: Reluctance boek #1
Uitgave:28, Augustus, 2013
Uitgever:The Writer's Coffee Shop Publishing
Taal:Alleen verkrijgbaar in het Engels
Aantal bladzijde: 327 p.
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Andere boeken in deze serie: Behind The Scandal (Reluctance boek #2)

Een digtale editie is beschikbaar gesteld door Netgalley, met dank aan: TWCS Publishing house, dit beinvloed verder niet mijn eerlijke mening over het boek.

Samenvatting

Kyran Rees is de man van de controle. Gedreven als het gaat om werk, gefocust als het gaat om het spleen. Van zijn kantoor naar de kalk ring van het "bare-knuckle-fighting" (vechten zonder de handschoenen zeg maar, geen idee wat de vertaling is), zijn enige doel: WINNEN!

Zijn lust naar winnen stijgt nog hoger als Dale Porter zijn leven binnenwandelt. Zijn broers nieuwe assistent die hij als verboden terrein beschouwt. Met haar scherpe opmerkingen en sarcastische reacties, die hem doen steigeren en verlangen naar haar in zijn bed.

Als Dale het eens is met Kryan en ze een relatie zonder labels beginnen. Is ze gevangen in een web van lust, geld en  het underground boksen. Dale vecht om haar gevoelens voor Kyran, ze probeert ze te verstoppen, terwijl de wereld om haar heen uit controle raakt. Al snel komt ze tot de conclusie dat ze haar gevoelens niet langer kan verbergen.

Heeft Kyran dan eindelijk zijn gelijken gevonden? Kan de drang om te winnen een serieuze relatie betekenen?

Recensie

Ik heb dit al een tijdje geleden gelezen  en dit verhaal blijft aan me kleven alsof het vastgelijmd zit. Ik betrap mijzelf regelmatig op het terugdenkend aan dit boek vooral het geweldige einde! Een van de beste eindes die ik ooit gelezen heb, gewoon perfect!!

Een ander geweldig aspect van dit boek is de cover! De cover is simpel maar presenteert de hoofdpersonen uit het boek, zeer goed. Ook de sleeves zijn bijna zoals ik ze in mijn hoofd zie. Ook de kleuren en tekst vind ik erg mooi gedaan bij dit boek. Oh en wie wil er geen lekkere man half naakt op de cover zien? En de spijkerbroek die hij aan heeft ik vind hem echt super gaaf! Waar kan ik een man met zulke jeans krijgen? Het was de cover die mijn interesse heeft gewekt voor dit boek! Ik ben zo blij dat ik dit gelezen heb, het was echt een geweldig boek!

Ik lees de laatste tijd steeds meer romantiek, maar ik zie ook vaak standaard plotten en dat ze veel gemeen hebben. Heeft dit  liefde op het eerste gezicht? Ja. Heeft het genoeg seks? Jep. Gaat het alleen maar over seks en romantiek? Echt niet!

Daarom was dit toch weer net even anders, ik verwachtte een standaard assistent-valt-voor-sexy-CEO verhaal, en dat was het gedeeltelijk ook wel, maar het had wel diepgang, iets wat ik vaak mis in dit soort boeken. Ook had dit boek een compleet arrangement aan interessante bij-personages zoals Taylor, Kyran's broer, die overal een bende van maakt en die een zware verslaving blijkt te hebben.  Ook hoe de Familie Reese met elkaar omgaan en hoe het bedrijf de familie be├»nvloed.  De zakelijkheid in dit boek spreekt mij dan ook erg aan daar zou ik nog wel meer over willen lezen.

Mijn waardering:

Dit was grappig, scherp, emotioneel en dynamish. Een goed plot, herkenbare personages en een beetje sporters mentaliteit maakt dit in een wooord FANTASTISCH! Daarom kan ik het alleen maar 5 Sneeuwvlokjes geven!!!Koop het boek hier:


Music ~ Muziek:

Ik heb liedjes gevonden voor de drie hoofdpersonen in dit boek, Kyran, zijn broer Taylor en Dale. Het zijn geen liedjes die voor het hele boek gelden maar vooral passen bij verschillende scenes. Taylor's liedje, alsof het voor hem geschreven was!

Mika ~ Blame it on the girls


Mika ~ Pick up of the floor

Dale song mischien ook een beetje van Kyran

The Prodigy ~ Firestarter

Kyran's liedje als hij in de ring staat.

1 opmerking: