donderdag 5 september 2013

Book promo: Earth Dwellers ~ David Estes

 
Je favoriete "Dwellers en Country Saga" personages komen samen in dit geweldige zevende boek! Als President Borg Lecter dreigt om de Country stam te vernietigen om op deze manier zijn glazen imperium uit te breiden, besluit Adele de aard van het monster te gaan onderzoeken. Haar enige hoop om te overleven is een samenvoeging van de Dwellers en de Country krachten voordat het te laat is. Voormalig demagoog, President Nailin is uitgeschakeld, maar burgerlijke onrust infecteert alle kans op allianties. Om Adele te redden, staat President Tristan voor de grootste uitdaging ooit: het verenigen van de onvriendelijke "Dwellers" in het Drie-Rijk om een leger te vormen tegen Lecter.  Intussen, moet Dazz de "Ice Country" leiders overtuigen om met Siena en de "Tri-Tribes" naar de poorten van de Glazen Stad te marcheren. De wereld bevindt zich op het randje van de afgrond. Zullen Adele, Tristan, Dazz en Siena, Lecter en zijn leger van moordenaars kunnen verslaan voordat "the Glassies" hun compleet van de aarde afvegen?
Waar het allemaal mee begon, "The Moon Dwellers" en "Fire Country". Om de het uitgeven van "The Earth Dwellers" van David Estes te vieren, het slotstuk op beide sagas: "The Dwellers and Country Saga geeft David een onbeperkt aantal exemplaren weg van het eerste boek in de Country Saga, Fire Country.  Een post apocalyptische dystopia.  Iets meer dan een jaar geleden publiceerde david zijn eerste jong volwassenen dystopia serie, "The Dwellers" en het heeft David's leven voor altijd verandert.


The Moon Dwellers serie heeft de andere 13 gepubliceerde boeken overtroffen, en zorgde voor een ware hype. The Moon Dwellers heeft een plaatsje bemachtigt in de top tien Young Adult Dystopia op Listopia (Goodreads), tussen de grote namen zoals de De Honger Spelen, Delirium en Inwijding! Dit boek was zijn grote doorbraak, hij ging van een zelf gepubliceerde schrijver die zijn hoofd maar net boven water kon houden naar een succesvolle full time schrijver. Ook keek hij met verbazing toe hoe zijn fan club van 300 fans uitgroeide naar een groep van 1.300 fans. Hij stond genoteerd op Buzzfeed, als een van de 15 boeken series om te lezen, als je genoten hebt van De Hongerspelen, en hij heeft recentelijk een contract gesloten met Andrea Hurst and Associates een literair bureau. Andrea zal met David samen om "The Dwellers en Country Saga" verder uit te breiden, dit brengt David carriere naar een compleet nieuw niveau.

Dus voor de series samenkomen in "The Earth Dwellers, pak je coupon hier beneden en download jouw eBoek van "Fire Country via Smashwords.Deel de coupon gerust met je familie, vrienden of huisdieren, de meer eboeken er weg worden gegeven hoe blijer David zal zijn!
Het enige wat David je vraagt is om van het boek te genieten en ook van de andere delen in de serie zal genieten. En laat David weten wat je er van vindt, door een review achter te laten op Amazon.com van alle boeken die je hebt gelezen.


Visit: Smashwords
Simply use the coupon code, gebruik deze coupon om Fire Country gratis te downloaden : WM49N and download your FREE eCopy.
Expiration Date, verloopt op: September 15, 2013
 

The Earth Dwellers is het begin van een reis  die mij van onbekende Indie schrijver veranderde in een full time iets minder onbekende indie schrijver. Deze verandering is misschien klein voor andere mensen maar voor mij was het een droom die uit kwam. Aan de honderden (en misschien nu wel duizenden) lezers, die mij vergezeld hebben op deze reis, door het lezen van een of beide saga's, wil ik jullie uit de grond van mijn hart bedanken.

Nu ter zaken, sommige van jullie hebben misschien alleen  de drie boeken in The Country saga gelezen of alleen de drie boeken in The Dwellers saga. Dat is natuurlijk geweldig! Maar voor je aan The Earth Dwellers begint is het echt "noodzakelijk" aan te raden om alle boeken uit beide saga's hebt gelezen.  The Earth Dwellers is namelijk het slotstuk van BEIDE saga's.
Om een volledige beeld te krijgen van The Earth Dwellers en om er optimaal van te kunnen genieten is het daarom echt aan te raden op alle zes de boeken van te voren gelezen te hebben. Hoofdpersonages uit beide saga's zullen botsen (ja, zoals een water land golf) in een boek vol actie, worstelingen, verlies, hoop en vriendschap. En misschien een beetje liefde...


The Country Saga
 

David is geboren in El Paso, Texas maar verhuisde op jonge leeftijd naar Pittsburgh Pennsylvania. Hier groeide hij op en daarna ging hij naar Penn state voor zijn vervolgopleiding. Na jaren in de Verenigde Staten verhuisde hij naar Sydney AustraliĆ«. Hier ontmoette hij zijn vrouw en soul mate Adele, waarmee hij al twee jaar gelukkig getrouwd is.

Zijn hele leven is David al en fanatiek lezer, David begon met het schrijven van kinderboeken en Young Adult boeken in 2010 en heeft ondertussen 13 boeken geschreven waarvan er 11 gepubliceerd zijn. In Juni 2012, is hij fulltime schrijver geworden, en reist nu de wereld over met zijn vrouw, terwijl hij schrijft en zij ook schrijft en fotografeert.  

Davids inspiratie komt van verschillende gekke richtingen, van het kijken naar mensen die entertainen, dromen (waarna hij bij wakker worden hij snel aantekeningen maakt van wat hij heeft gedroomd) en soms grijpt hij ze gewoon uit de lucht! Onlangs heeft hij zich laten inspireren door zijn favoriete schrijvers Suzanne Collins, Veronica Roth en Maggie Stiefvater. 

David is een schrijver met OBS, houdt van dansen en zingen (alleen als niemand het kan zien of horen), getalenteerd ping-ponger  en is een fanatiek Goodreads lid en schrijft liever aan de rand van het zwembad, dan aan de schrijftafel. Ook houdt hij van reageren op emails, Facebookberichten, twitterberichten, bloggen en Goodreads berichten van fans en van iedereen die hij als vrienden beschouwd.
Waar je David Estes kan vinden:
Blog/websiteFacebook pageGoodreads author pageTwitter


Andere YA boeken van David Estes:
The Evolution Trilogy: Angel Evolution   Demon Evolution   Archangel Evolution


Kinderboeken van David Estes:
The Nikki Powergloves Adventures: Nikki Powergloves- A Hero is Born    Nikki Powergloves and the Power Council    Nikki Powergloves and the Power Trappers    Nikki Powergloves and the Great Adventure   Nikki Powergloves vs. the Power Outlaws (Coming soon! Komt binnenkort)

2 opmerkingen:

  1. *smiles* I've got the same post up on my blog! I need to catch up with the books as I've only read The Moon Dwellers so far. I just keep getting review books with deadlines that stop me getting on with these series that are lurking on my bookshelves!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. *smiles back* I know, I haven't read any of his books yet! (Shame on me) lol I have the same thing reviews with deadlines! I have way to many books waiting to be reviewed (requested), but also an equal amount I really want to read really soon. I will be starting Moon dwellers or country saga after I finish Visited.

      Verwijderen