zondag 4 augustus 2013

Swinging Saturdays #9 Rock klassiekers


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Hey iedereen!!!

Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het goed, donderdag was mijn verjaardag (het was geweldig, check de volgende post om te zien wat ik heb gekregen!) en ik heb ook eindelijk werk voor de komende 3 maanden! Dus alleen maar goed nieuws, maar misschien wat minder voor mijn blog. Nee ik sluit hem niet voor de komende drie maanden, maar ik vrees dat ik niet altijd de tijd zal hebben om tweetalig te bloggen. Het vertalen naar Nederlands neemt te veel tijd in beslag, dus soms komt er alleen een Engelse tekst. Sorry hiervoor maar mijn opleiding en werk gaan natuurlijk voor, wou het jullie het even laten weten!

Maar back to business, vandaag de top 5 gaat over klassiekers! Rock klassiekers! Geniet er van!


1. Led zeppelin ~ Stairway to Heaven2. Lynyrd Skynyrd ~ Free Bird3. Guns and Roses ~ Sweet Child 'O Mine4. Bon Jovi ~ Wanted Dead Or Alive5. Green Day ~ SheDat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten