zondag 25 augustus 2013

Swinging Saturdays #12 Wat is een film zonder muziek?


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Hallo lieve mensen,

Ik ben weer eens laat met mijn Swinging Saturdays post, maar ik ben gister de hele dag op de Bird Fair gestaan, mijn moeder en haar vriend helpen op de stand. Was een leuke ervaring want insecten eten geeft veel verschillende reacties bij mensen. Het was echt een leuke ervaring!

In ieder geval, ik heb natuurlijk wel een Top 5 voor jullie! Vandaag de Top 5 Film soundtracks. Want wat is een film zonder muziek? Oh en als je van de week August Rush gemist hebt op tv, het is echt een aanrader!!!! Ik had hem al gezien maar het is echt een geweldige film vol muziek, en ik kan het er nog steeds niet bij droog houden.

1. Jonathan Rhys Meyers ~ Something Inside

Movie: August Rush
Dit is echt een fantastische film, iedere keer als ik hem zie dan krijg ik weer een brok in mijn keel. Schitterende film over muziek. Ik raad deze film aan voor iedereen die ook maar enigszins van muziek houdt. 

 

2. The Carolina Chocolate Drops ~ Daughter's Lament

Movie: The Hunger Games
Dit liedje is gewoon geschreven voor de film. Het is bijna helemaal a capella, maar het blijft schitterend.  

 

3. Edwin McCain ~ I'll be

Movie: A Cinderella story
Weetje, ik ken alleen dit liedje van Edwin McCain, stom eigenlijk, misschien heeft hij nog wel veel meer goeie muziek.  Dank je wel A Cinderella story voor dit geweldige liedje! 

 

4. Alexandre Desplat ~  New Moon (The Meadow)

 Movie: New Moon
Dit is dan weer een beetje klassieker, geen zanger met een mooie stem maar helemaal instrumentaal. Hier kan ik nu heerlijk op weg dromen, al vind ik deze film niet zo geweldig, het heeft toch wat goede muziek opgeleverd.

 

5. Muse ~ Neutron Star Collision

Movie: Eclipse

Koop de soundtracks hier:

Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Soundtrack Top 5?
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten