dinsdag 6 augustus 2013

Boektourrecensie: Break Me ~ JM Walker

Titel: Break Me
Serie: The Shattered Series #1
Schrijvers: JM Walker
Uitgave: 26, Juli, 2013
Uitgever: Publicatie in eigen beheer
Taal: Alleen verkrijgbaar in het Engels
Aantal bladzijde: 205 p.
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Andere boeken in deze serie:
Always Me (Shattered #2)
Remember Me (Shattered #3)

Dit boek bevat seksuele handelingen en grof taalgebruik. Dit boek is niet bestemd voor lezers onder de 18.

Samenvatting:

Tori McLeod verhuisd naar de grote stad, weg van haar moeder, en haar verleden. Haar nieuwe routine wordt vernietigd als ze een mysterieuze vreemde ontmoet, die geen genoegen neemt met nee. Ze vind Sebastian boeiend maar zijn ogen houden geheimen die ze liever wil vermijden.

Sebastian Chelios, is een uitvoerder met een ijzeren hand en een loner die ook nieuw is in de stad. Hij kan haar redden, haar controleren, haar bezitten. Maar hij kan en wil niet de controle verliezen, zelfs als Tori's onschuldigheid fascinerend vind. Het laatste wat hij wil is van haar gaan houden, zelfs als ze samen het bed gedeeld hebben.

De controle verliezen is gevaarlijk, vooral als iemand uit Sebastian's verleden Tori begeerd, dit zal niet alleen haar hart in gevaar brengen maar ook het zijne. Kan Sebastian Tori beschermen van Jose's sadistische obsessie? Als hij haar in handen krijg zal ze het overleven?

Recensie

Dit boek is gewoon wow!! Het begint met een boem! Hallo, knappe vreemdeling, Sebastian verschijnt ten tonele, en een lekkerding dat ie is! Om op te eten! Maar natuurlijk komt deze bad boy niet zonder problemen, zelfs meer problemen dan je zou denken.

Dit boek is best heftig en intensief, bijvoorbeeld de seks scenes. Waar te beginnen... Laten we zeggen dat ze verrukkelijk lekker zijn erg gedetailleerd, en super sexy! Een tip, als je een relatie hebt, wil je je partner wel in de buurt houden bij het lezen van dit boek, je wordt er zelf zowat opgewonden van!!

Maar dat was niet het enige wat heftig was in dit boek, er zitten veel wendingen in het boek, en de problemen zijn nog veel groter dan gedacht, en zijn samen te vatten in een woord: Jose. Jose is de zakenpartner van Sebastian, al weten we niet wat voor een business dit is, het zal geen zuivere zijn. Sebastian blijf door het boek heen de mysterieuze man, we weten eigenlijk niet veel meer dan zijn uiterlijk en dat hij goed is in bed. De vraag wat nu de business van Sebastiaan en Jose is wordt pas aan het einde van het boek onthult.

Als we het dan toch over het einde hebben, dat was wat hoor!!! Dit boek heeft een ongelovelijk einde, en ik wou me Kindle wel tegen de muur gooien uit fustratie (doe ik natuurlijk niet dat ding is mij heilig en ik heb hem nog maar net) gevolgd door een rondje door het huis rennen en heel hard : neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee schreeuwen. Dit kan toch niet gebeurt zijn!, dacht ik.

Dit boek heeft een goed begin en een goed einde!! Beide, het begint met een knal en eindigt ook met een knal! Ook is het fijn dat er niet een grote cliffhanger is zoals je dat wel eens ziet, maar toch heeft het een open einde. Erg slim gedaan!!

Ik vind dit boek een goed begin van de serie en ik kijk uit naar het volgende boek! Het verhaal is niet alleen erotisch, maar heeft ook veel verschillende wendingen in het plot, waardoor je soms erg verrast wordt. Bijvoorbeeld, Jose's obsessie voor Tori en Tori die als de dood voor hem is, maar in zijn gezelschap zich groot houdt. Jose, is gewoon compleet gestoord, maar dit houdt het boek wel spannend! Combineer dit met Tori's geweldige beste vriendin Keisha, bubbelig, energiek en impulsief, ik vind haar echt super!  Oh haar broer is trouwens ook een geweldig personage, erg beschermend en lief voor zijn zusje, maar ook bezorgt om Tori.

Waardering

Omdat dit boek alles heeft, een geweldig plot, goeie en hete seks scenes, leuke personages en zeer goed geschreven (minimale spelfouten/grammatica fouten) dit boek heeft me echt weggeblazen daarom 5 Sneeuwvlokjes!!! 

 

Mijn favoriete citaten

Sebastian: "I was broken until I met you. You're my glue"
Keisha: “For you, I will give him a chance but if he fucking hurts you in any way, I will castrate him and shove his dick down his throat.”
“You are definitely blushing now.”
He whispered, placing a kiss on my neck.
“Sebastian.” My heart thumped against my chest and I bit my bottom lip. “What, little one?”
“I…I…” I stammered, words not forming properly on my tongue.
He chuckled. “Is there something you want?”
"Oh God"
I licked my lips and couldn’t help but stare at his big hard body. Tattoos covered his torso and both his nipples were pierced. He was gorgeous and at the moment, he was all mine.

2 opmerkingen:

  1. Thank you so much for having me on your blog today and for the wonderful review!!! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you so much for the opportunity to read your book!!! Loved it! Can't wait to read more!

      Verwijderen