dinsdag 30 juli 2013

Wat ben ik aan het lezen deze week?

1. Whistling past the Graveyard (ARC)

Dit is een geweldig boek! Ik heb al lang niks meer gelezen dat verteld word uit een 9 jarig meisjes perspectief. Dus het is nieuw, ook de waarin dit verhaal zich afspeelt is erg interessant! Een tijd waar er nog veel rassenhaat bestond, vooral tegen de zwarten. Ik ben benieuwd hoe dit verhaal verder gaat!

Status: 41% gelezen!
 

 2. Break Me ~ Jo-Anna Walker (ARC)


Eerste gedachte:
"Wow, dat is een manier om een boek te beginnen! Allemachtig, dit is echt heerlijk, om op te eten!
Zoals ik al zei, om op te eten, spannend, grappig, moet ik nog even door gaan? Ik vind het echt super, maar ik begin wel een beetje een probleem te krijgen met Tori dus hier mijn tweede gedachte:

In wat voor een wereld ben ik nu weer belandt? Ik zou toch maar eens gaan fitnessen of kickboksen of zo, ik zou me niet laten gebruiken.

Status: 41% gelezen

2 opmerkingen:

  1. I remember featuring "whistling past the graveyard" a while back. What do you think of it so far?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Loving it sofar! It is a very intering angle and I like that is was written in I believe a southern accent (Thank god I watch True Blood, so I know a bit of how it is supposed to sound) All in all I think this will be a 4 or 5 star read!

      Verwijderen