maandag 8 juli 2013

The Emerald Tablet Boek Tour! + Giveaway (US only)

The Emerald TabletGenre: Sci-Fi, Fantasy

Leoros heeft niet veel vrienden. Hij is de zoon van een wetenschapper en een archeoloog, waardoor hij altijd op reis is. Maar als zijn ouders  een verbazingwekkende ontdekking doen in Egypte, staat Leoros wereld op zijn kop. Wat als jij de kracht van een god bezitten? Zou jij deze kracht gebruiken voor het goed of het kwaad?

Wanneer een archeoloog een mystieke tablet van Smaragd vindt die begraven lag in de Egyptische woestijn, weet haar zoon de oude tekst op de tablet te ontcijferen. Dit brengt hem naar een andere wereld, een wereld waarin een slavin Atlantia, aan een reis begint naar haar lotsbestemming. Maar als oeroude vijanden uit de as herrijzen om het geheim van het universum te ontgrendelen, zullen Atlantia en Leoros samen hun lot moeten ondergaan.

Leoros die er altijd al van droomde om een held te zijn, zoals die in zijn stripboeken, zal nu moeten vechten om de geheimen van het universum te bewaren, en om de mensen van wiens bestaan hij geen weet had te beschermen.

Atlantia, wiens visioenen haar doen ontwaken midden in de nacht, voelt het duister aankomen. Samen met Leoros zullen ze de vijand met zijn duistere energy moeten bestrijden. In de strijdt zullen ze een mentor verliezen, en worden verraden door iemand die ze vertrouwen.  Hun gevecht voor de toekomst is nog maar net begonnen, als een laatste opoffering zal moeten worden gemaakt. Zullen ze vechten of het duister om armen? Er is duisternis in iedereen.
 
Purchase the book/Koop het boek hier:
Amazon | Barnes & Noble

 

Over Joshua Silverman

Joshua SilvermanJoshua Silverman is geboren in Washington, D.C. en groeide op in Orange County, California. Tijdens zijn studie aan de Universteit van de Staat California, Fullerton, waar hij strafrechten sturdeerde, werd hij geintroduceerd tot het vak Creatief Schrijven. In deze klas schreef hij een serie paranormale verhalen. Als kind was hij al een amateur historicus en was hij gefascineerd door het Oude Egypte, Griekenland en het Romeinse rijk.

Hij heeft zijn passie voor creatief schrijven en zijn liefde voor de oudheid gecombineerd in zijn debuut roman "The Emerald Tablet" het eerste boek in de Legends of Amun Ra serie, die zal bestaan uit zeven boeken. 

Follow Joshua Silverman:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten