zaterdag 13 juli 2013

Swinging Saturdays #6 ~ Queen of music


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Vorige week zaterdag kon ik niet posten, omdat ik aan het verhuizen was, maar ik ben weer terug en ik ben hard aan het werk om regelmatig te posten. Het plan is om iedere dag iets te delen maar dat is me nog niet gelukt, grotendeels door te weinig tijd. Ik ben van plan om meer tijd te investeren in mijn blog, omdat ik het ontzettend leuk vindt om mijn passie te delen met jullie. Ik ben van plan om nog een van mijn passies toe te gaan voegen: Film/tv series recensies. Wat vinden jullie daar van??? Ik sta open voor suggesties om mijn blog geweldig te maken! Maar terug naar mijn top 5 van vandaag, die bestaat uit Queen liedjes! Ja ja ik ben een enorm Queen fan (ik me moeder daar lekker de schuld van hihi) en natuurlijk is hun muziek wereldwijd bekend ook wordt het zo vaak gebruikt op tv, dus ik denk we gaan gewoon een geweldige Queen Top 5 maken! Queen is echt een LEGENDE!!!

1. Queen ~ Fat Bottomed Girls2. Queen ~ Show Must Go On3. Queen ~ Somebody To Love4. Queen ~ Radio Ga Ga5. Queen ~ Another one bites the dust

Dit doet me denken aan die aflevering van Supernatural in het tweede seizoen. De aflevering met die vampiers en hun eerste ontmoeting met Gordon Walker... Als ze in de kroeg aan het vieren zijn dat er weer een vampier minder is zegt er iemand: Another One Bites The Dust.

Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!

3 opmerkingen:

 1. waarschijnlijk wel m'n favoriete band of all time! Mijn favoriete liedjes zijn wel heel anders dan bovenstaand: Innuendo, Love of my life, These are the days of our lives, Tie your mother down

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waarschijnlijk wel m'n favoriete band of all time! Mijn favoriete liedjes zijn wel heel anders dan bovenstaand: Innuendo, Love of my life, These are the days of our lives, Tie your mother down

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cool inderdaad compleet andere favorieten maar natuurlijk zijn die ook stuk voor stuk geweldig!

   Verwijderen