donderdag 4 juli 2013

Boek Promo: Mountain Charm

Vandaag is de dag van uitgave van Sydney Lonan's boek, Mountain Charm! 
Op haar dertiende treedt Angelina Clark in de voetstappen van haar voorouders bij het doen van een Appalachia liefdes spreuk, deze spreuk belooft dat ze een mooie en getalenteerde vrouw verandert en ware liefde  vindt.

De jonge Angelina is heel blij dat ze mee mag doen aan het heilige ritueel, maar door de jaren heen, door het vroege overlijden van haar vader, haar moeders kwakkelende gezondheid, is het geloof in het ritueel bijna totaal verdwenen.
Tegen haar 21ste verjaardag, weigert ze haar paranormale gaven te gebruiken  en geloofd ze niet meer in de liefdes spreuk.

Totdat  Dylan Thomas  aan haar voordeur arriveert. Dylan is een journalist uit Nashville, die afgereisd is naar het bergdorpje Maple Ridge om Angelina's paranormale familie geheimen aan het licht te brengen. Terwijl haar helderziende moeder bij hoog en laag beweert dat Dylan haar dochters soulmate is, ziet Angelina de journalist, niet anders dan ontzettend nieuwsgierige irritante vlegel.

Ondanks hun constante gekibbel, slaat de vonk toch over. Dylan laat doorschemeren dat hij zich aangetrokken voelt door Angelina en heeft hierdoor geen haast om Maple Ridge te verlaten noch zijn artikel te publiceren. Bang dat Dylan's gevoelens voort komen uit de liefdesspreuk die ze gedaan heeft , vecht Angelina tegen haar eigen aantrekkingskracht tot Dylan.

De twee groeien dichter naar elkaar toe als Angelina's moeders gezondheid verslechterd en Angelina hoogstwaarschijnlijk de muziek winkel van haar ouders moet verkopen om de medische kosten te kunnen betalen. In een wanhopige poging om de liefde van zijn leefde te helpen, onderzoekt hij zijn eigen familiestamboom en krijgt hulp uit onverwachte hoek. Kan hij bewijzen dat hij echt verliefd is op Angelina - Spreuk of geen Spreuk?

Een verhaal vol liefde, vriendschap, familie en een klein vleugje Appalachiaanse magie, Mountain Charm laat je betoverd achter.


Sydney Logan is een Amazon "bestselling" schrijfsters en heeft een Master in het lager onderwijs. In 2012 kwam haar eerste boek uit, Lessons Learned, hiermee veranderde ze van boekenworm in een schrijfster. Sydney heeft een ongezonde obsessie voor muziek, en haar iPod is gevuld met vanalles, van Johnny Cash tot Eminem. Ze heeft ook twee korte verhalen geschreven "Mistletoe Magic", exclusief verkrijgbaar voor Amazon Kindle en "Stupid Cupid" deze is te vinden in "The Romantic Interludes" verzameling.


Als ze niet aan het lezen of schrijven is, speelt ze graag piano en relaxst ze op haar veranda van haar huis in Oost Tennessee met haar geweldige man en hun erg verwende kat.
Bezoek gerust haar website eens: www.sydneylogan.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten