zaterdag 22 juni 2013

Swinging Saturdays #4 Top 5 Van Eigen Bodem


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Hey iedereen,

Ik ben een beetje later vandaag, maar ik heb een beetje last van een slecht humeur. Dus het wordt tijd om mijzelf een beetje op vrolijk met wat goeie Nederlandse muziek! Vandaag wordt een top 5 van Eigen bodem, met nummers gezongen in het Nederlands! Hoop dat jullie het leuk vinden!

1. Marco Borsato ~ Magaritha

Ja wat moet ik hier over zeggen, Marco is de beste van de beste natuurlijk, en dit liedje heeft mij altijd diep geraakt. Gave tekst trouwens!

2. Acda en De Munnik ~ Ren Lenny Ren

Geweldige band! Ik kan niet anders zeggen, gewoon genieten. Ik wou eignelijk "Zitten voor de Blues" met jullie delen maar ik kon geen live materiaal vinden dus deel ik mijn andere favoriet!


3. Guus Meeuwis ~  Brabant

Hier heb ik ook een avond tussen gestaan!!! Was geweldig wat een concert!

4. Blof Counting Crows ~ Holiday In Spain

Ik vind hem nog steeds goed, gewoon omdat ie tweetalig is net als mijn blog! Leuk! Blof is natuurlijk geweldig! Ontzettend mooie muziek.

5. Jurk ~ Niemand

Dit vind ik een geweldig nummer, omdat het een echte boodschap geeft tegen pesten! Super!!!

Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week? 
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com. Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten