maandag 3 juni 2013

Recensie Off Sides ~ Sawyer Bennett

Titel: Off side
Serie:  Off, boek 1
Auteur: Sawyer Bennett
Uitgave: 21 Februari, 2013
Uitgever: Big Dog Publishing
Taal: Alleen verkrijgbaar in het Engels
Aantal pagina's: 137p.
Leeftijdscategorie: New Adult
Andere boeken in deze serie:
Off Limits #2
Off The Record #3
Off Course #4
Off Chance #5

Over Off Sides

Ryan Burnham is de bevoorrechte zoon van een lid van het Huis van Afgevaardigden van de U.S.A. en aanvoerder van zijn universiteit 's hockey team. Hij staat op het punt zijn dromen werkelijkheid te maken, door te gaan spelen in de NHL, de Nationale Hockey League. Maar zijn ouders zien hem liever op een ander pad, een pad dat de families publieke status bewaard.

Gedwongen om haar muziek carrière op te geven, na het overlijden van haar ouders, bevindt Danny zich aan het andere eind van de maatschappij. Ze worstelt met haar verleden en probeert haar leven weer op te pakken. Met 2 bijbaantjes, parttime studeren en vrijwilliger zijn bij een organisatie voor daklozen blijft er weinig tijd over een sociaal leven.

Een ontmoeting brengt Ryan en Danny samen, en hun compleet verschillende werelden komen in botsing met elkaar. Dit zet hun beide tot denken over het leven dat ze nu leiden, en de belofte voor de toekomst. Kunnen ze hun verschillen overwinnen?

Mijn Mening

Eerst wil ik even wat vertellen over mijn lees proces bij dit boek. Dit boek was een ongelukje, ik wou op GoodReads een boek bij gelezen toevoegen met een vergelijkbare naam (Off Side - Juliana Stone). Ik had de verkeerde te pakken, en omdat hij niet weer terug naar ongelezen wou, ben ik hier maar in begonnen.

Het begin van het boek was niet erg origineel, vooral omdat ik daarvoor vergelijkbare boeken heb gelezen. Dus op een gegeven moment heb ik hem aan de kant gegooid en ben ik iest compleet anders gaan lezen. Ik had het boek bijna niet uitgelezen, maar omdat dat niet in mijn aard zit heb ik hem toch weer opgepakt. En ik was aangenaam verrast want de laatste 40% van het boek was erg interessant en had wat verrassende wendingen.

Na de liefde op het eerste gezicht en de acceptatie van Danny bij Ryan's vrienden, had ik zo iets van dit boek is te goed om waar te zijn. En dit zat mij dwars, ik was bang dat er geen weerstand zou komen vanuit de rest van de wereld. Maar ik had het bij het verkeerde eind!

Aan het einde van het boek, ging ik door verschillende emoties en vond ik het toch wel een aardig boek. Het begin van het boek was niet erg origineel, maar het einde wel. Dit maakt dit boek voor mij een gemiddeld boek, geen wow momenten, weinig verrassingen, dus 3 Sterren.



Muziek ~ Bruno Mars ~ Locked Down In Heaven

Ik zou zeggen wat goeie country, dat past er wel bij. Ik zeg typ gewoon Grand Ole Opry in op Youtube en klik op een afspeellijst. Ik was aan het luisteren naar Bruno Mars op youtube, toen ik naar de tekst begon te luisteren van Locked Down In Heaven moest ik op eens weer aan dit boek denken, dus deel ik het maar met jullie!

Geniet er van!

1 opmerking:

  1. Thanks! I think of all the books I have read, I never had one that I didn't finish. Maybe one, but I still want to get through.. Im a bit stubborn I guess lol..

    BeantwoordenVerwijderen