zondag 30 juni 2013

Boek Promo: The Moon Dwellers Boek Verjaardag!


Vandaag bestaat David Estes boek The Moon Dwellers een jaar!  Het is  vandaag een jaar geleden dat David Estes voor het eerst zijn eerst boek publiceerde in zijn eerste Young Adult (Jong volwassenen) Dystopia serie, The Dwellers Saga, dit veranderde zijn leven voor altijd.

The Moon Dwellers serie heeft de andere 13 gepubliceerde boeken overtroffen, en zorgde voor een ware hype. The Moon Dwellers heeft een plaatsje bemachtigt in de top tien Young Adult Dystopia op Listopia (Goodreads), tussen de grote namen zoals de De Honger Spelen, Delirium en Inwijding! Dit boek was zijn grote doorbraak, hij ging van een zelf gepubliceerde schrijver die zijn hoofd maar net boven water kon houden naar een succesvolle full time schrijver. Ook keek hij met verbazing toe hoe zijn fan club van 300 fans uitgroeide naar een groep van 1.300 fans.

Hierna begon David aan twee opvolgers, The Star Dwellers en The Sun Dwellers vervolgens schreef hij nog drie boeken in een zuster-serie,  The Country Saga (Fire Country, Ice Country, Water & Storm Country). Ook staat er een 7de en laatste boek gepland "The Earth Dwellers"  dit is het sluitstuk van beide series en komt uit op 5 September dit jaar.

Toen David Estes de vraag kreeg hoe hij deze boek verjaardag wil vieren was zijn antwoord: "Geef zo veel mogelijk gratis E-boeken weg!" Dus ben jij een fan van Young Adult Dystopia boeken zoals  De Honger Spelen, Delerium of Inwijding en je hebt The Moon Dwellers nog niet gelezen, grijp dan je kans om hem GRATIS te kunnen lezen!!!

Hoe doe je dit? Ga naar Smashwords.com en met de onderstaande coupon, kun je een gratis eboek ontvangen. Deel de coupon gerust met je familie, vrienden of huisdieren, de meer eboeken er weg worden gegeven hoe blijer David zal zijn!

Het enige wat David je vraagt is om van het boek te genieten en ook van de andere delen in de serie zal genieten. En laat David weten wat je er van vindt, door een review achter te laten op Amazon.com van alle boeken die je hebt gelezen.


Waar kan je The Moon Dwellers vinden: SMASHWORDS

Coupon Code: AQ92E

Let op, deze code is geldig tot 31, Juli, 2013

Voor de mensen die van plan zijn The Dwellers saga en The Country saga te gaan lezen is hier nog een speciaal bericht van David Estes:
The Earth Dwellers is het begin van een reis  die mij van onbekende Indie schrijver veranderde in een full time iets minder onbekende indie schrijver. Deze verandering is misschien klein voor andere mensen maar voor mij was het een droom die uit kwam. Aan de honderden (en misschien nu wel duizenden) lezers, die mij vergezeld hebben op deze reis, door het lezen van een of beide saga's, wil ik jullie uit de grond van mijn hart bedanken.
Nu ter zaken, sommige van jullie hebben misschien alleen  de drie boeken in The Country saga gelezen of alleen de drie boeken in The Dwellers saga. Dat is natuurlijk geweldig! Maar voor je aan The Earth Dwellers begint is het echt "noodzakelijk" aan te raden om alle boeken uit beide saga's hebt gelezen.  The Earth Dwellers is namelijk het slotstuk van BEIDE saga's.
Om een volledige beeld te krijgen van The Earth Dwellers en om er optimaal van te kunnen genieten is het daarom echt aan te raden op alle zes de boeken van te voren gelezen te hebben. Hoofdpersonages uit beide saga's zullen botsen (ja, zoals een water land golf) in een boek vol actie, worstelingen, verlies, hoop en vriendschap. En misschien een beetje liefde...
Maar goed, dit is mijn advies om optimaal te kunnen genieten, wat je er mee doet moet is natuurlijk aan jou. Dank je wel, voor het meereizen en ik ben een beter persoon geworden door het schrijven van deze verhalen voor jou!

Aangeraden te lezen voor The Earth Dwellers

Other YA Books by David Estes!
The Evolution Trilogy:
Children’s Books by David Estes
The Nikki Powergloves Adventures:
Nikki Powergloves vs. the Power Outlaws (Coming soon!)

David is geboren in El Paso, Texas maar verhuisde op jonge leeftijd naar Pittsburgh Pennsylvania. Hier groeide hij op en daarna ging hij naar Penn state voor zijn vervolgopleiding. Na jaren in de Verenigde Staten verhuisde hij naar Sydney AustraliĆ«. Hier ontmoette hij zijn vrouw en soul mate Adele, waarmee hij al twee jaar gelukkig getrouwd is.

Zijn hele leven is David al en fanatiek lezer, David begon met het schrijven van kinderboeken en Young Adult boeken in 2010 en heeft ondertussen 13 boeken geschreven waarvan er 11 gepubliceerd zijn. In Juni 2012, is hij fulltime schrijver geworden, en reist nu de wereld over met zijn vrouw, terwijl hij schrijft en zij ook schrijft en fotografeert.

Davids inspiratie komt van verschillende gekke richtingen, van het kijken naar mensen die entertainen, dromen (waarna hij bij wakker worden hij snel aantekeningen maakt van wat hij heeft gedroomd) en soms grijpt hij ze gewoon uit de lucht! Onlangs heeft hij zich laten inspireren door zijn favoriete schrijvers Suzanne Collins, Veronica Roth en Maggie Stiefvater.

David is een schrijver met OBS, houdt van dansen en zingen (alleen als niemand het kan zien of horen), getalenteerd ping-ponger  en is een fanatiek Goodreads lid en schrijft liever aan de rand van het zwembad, dan aan de schrijftafel. Ook houdt hij van reageren op emails, Facebookberichten, twitterberichten, bloggen en Goodreads berichten van fans en van iedereen die hij als vrienden beschouwd.

Waar kun je David vinden?:
David Estes Fans and YA Book Lovers Unite

Geen opmerkingen:

Een reactie posten