maandag 13 mei 2013

Boeken: Wat lees ik deze week?

Goeie morgen iedereen!

Zoals je misschien al wel gezien hebt, ben ik druk bezig met het veranderen van mijn blog. Beginende met een nieuwe naam, achtergrond en banner. Zijn er nog een aantal dingen veranderd: zo heb ik een coole nieuw knop gemaakt die je naar de website van de autheur brengt als je er op klikt. Daarnaast heb ik de sterren van mijn recenties veranderd in super coole sneeuwvlokjes! Ook heb ik tegenwoordig een facebook-pagina! Je kunt me vind-ik-leuken hier: IJskoude passie Facebook page

Omdat ik deze week druk ben geweest met de veranderingen aan mijn blog, wat een boel photoshoppen betekende heb ik niet zo veel kunnen lezen. Van de week hoop ik hier verandering in the kunnen brengen! Hier de boeken die ik momenteel aan het lezen ben:


Matched van Ally Condie, is een interessant boek, tot nu toe erg goed. Het enige probleem is dat het verhaal heel langzaam op gang komt en ik kan het makkelijk weg leggen.
De wereld die Ally Condie gecreĆ«erd, laat je niet los, en je blijft  jezelf afvragen: Wat als alle creativiteit zou  worden onderdrukt? Wat zou er gebeuren als je dat in deze tijd zou doen? Hoe zou het zijn als je niets meer kan creeren?


Hush, Hush is geen slecht boek, wel een echt "page-turner", je verslind pagina naar pagina. Maar ik vind het toch erg tegen vallen. Ik vind dat dit boek goeie personages mist met meer diepgang. De personages zijn abstract en soms een beetje gevoelloos. Ik had heel hoge verwachtingen van dit boek (na al de lovende recenties), maar voor nu is het een echte tegenvaller. Misschien kan het slot mij nog overtuigen.


Dit eboek heb ik ontvangen via Netgalley. Dank je wel Kasonnda Leigh Books voor dit ongelovelijk goeie boek! En omdat je mij de kans hebt gegeven om het te mogen lezen!
En het is echt een geweldig boek! Ik kan niet anders zeggen. De personages hebben allebei veel bagage en zijn ontzettend interessant. De ene is een modeontwerper de andere een maestro, dirigent en componist! Dus ook nog eens een hele grote dosis muziek! Heerlijk en ik weet zeker dat dit boek niet gaat vervelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten