zondag 19 mei 2013

Boeken: Prelude ~ KaSonndra LeighTitel:  The Prelude
Schrijver: KaSonndra Leigh
Serie: A Musical Interlude #1
Uitgave: 5th April 2013
Uitgever: KaSonndra Leigh Books (publicatie in eigen beheer)
Taal: Alleen verkrijgbaar in het Engels
Aantal pagina's:  222 p.
Leeftijdscategorie: Volwassen
Andere boeken in deze serie:
Cresendo, boek 2
An Aria In Venice, boek 1.5
Dark Duet, boek 3


Over The Prelude

Na het succesvol afronden van haar opleiding aan de modeontwerpschool, besluit Erin Angelo, haar tragische verleden achter zich te laten en een nieuw leven op te bouwen in Milan. In Milaan gaat ze aan het werk voor een modebureau. De demonen van haar verleden blijven haar achtervolgen,  waardoor ze een leven leidt zonder relaties of affectie.

Het mode bedrijf waarvoor ze werkt sleept een grote order binnen voor een theater gezelschap, maar dat is niet het enige wat het bedrijf binnen sleept. Alex, de myserieuze sexy maestro, zet Erin's gecontroleerde leven volledig op zijn kop.

Alek Dostov is de man die alles krijgt wat hij maar wil en hij weet precies hoe hij het voor elkaar kan krijgen. Hij is een beroemdheid, getalenteerd en super sexy! De vrouwen vallen aan zijn voeten, maar ook hij leidt zijn bestaan in eenzaamheid, zonder vaste relaties. Ook hij kan zijn verleden niet vergeten en sluit iedereen uit zijn leven.

Erin geeft zijn leven een nieuwe wending, een kans op een klein beetje geluk. Haar versieren, blijkt toch moeilijker dan hij dacht, ze valt niet voor zijn charmes . En dat maakt het dat Alek haar nog meer wil dan hij al dacht, met haar sexy looks, intelligentie en scherpe tong.

Beide zijn het zat om alleen in het leven te zijn, maar kunnen ze hun gecontroleerde leven los laten en zich openstellen voor de ander? Erin vind haar zelf op de rand van het verliezen van de controle en het vinden van ware liefde. Zal hun intense passie, de terugkerende demonen uit het verleden kunnen verslaan?

Dit boek bevat  sexuele handelingen en grof taalgebruik. Dit boek is niet bestemd voor lezers onder de 18.
 

Mijn Mening

Vanaf dat ik begon met lezen, zat ik helemaal in het verhaal. De proloog, de dag dat Erin's leven voor altijd zal veranderen, was zo emotioneel dat ik de tranen in mijn ogen had staan.

Daarna zien we Erin vijf jaar later in Milaan waar ze voor een modeontwerper werkt en waar ze haar maestro ontmoet. Van daaruit begint het emotionele gevecht, in Erin maar ook in Alek. Twee gebroken zielen die elkaar vinden. De passie die hieruit voorkomt, nou je kon mij oprapen van de grond! Echt deze scenes zouden verboden moeten zijn, zo goed sexy, je zou er opgewonden van worden.

Er is veel aandacht besteed aan de personages ze zijn erg complex. De mysteries van Erin en Alek's verleden welke langzaam maar zeker onthult worden als het verhaal vordert zijn erg interessant. En niet te voorspellen!

Bijvoorbeeld Alek's verleden, zijn vader blijkt niet zo'n vriendelijke man te zijn.
Maar ook Erin heeft zo haar geheimen, want wat is er gebeurt nadat ze haar vader en zus verloren is? Wat is er gebeurt tussen haar en haar moeder?  Ik heb het niet uit kunnen vogelen, en toen we eindelijk te horen kregen hoe het zat, moest ik wel even slikken. Die had ik niet aan zien komen!

 Dit is niet een gewone gemiddelde roman, er is complexiteit, sexy momenten en hele emotionele momenten. Dit is een boek die je niet los laat, en de tranen over je wangen laat rollen!

Alleen maar lof voor dit boek, ik kan geen slecht aspect bedenken. Een van de andere dingen die mij raakte in dit boek was het gebruik van een van mijn favoriete liedjes, The Rose van Bette Midler en de andere musicale referenties! Die de emoties in dit boek versterken.

Waardering

Dit boek is een MUST READ voor alle vrouwen, een ECHTE AANRADER! Schitterend geschreven, grappige situaties, emotioneel en zooooooooo sexy! 5 Sterren!!!


Favoriete citaten

Erin: Well, it seems to me that the issue of dinner has already been handled. I mean, you're sitting right over here. Not too far away from me. That kinda takes care of issue number one. Don't you agree?

Erin: When inside I'm jumping like a bunny who found a big ass carrot garden.

Erin: Once you find the courage to open yourself up to something you've always  believed to be forbidden, then you never want to let it go. I always told myself that I would never give anyone this power over me again.

Muziek

Requim For A Dream

Dit is de muziek die Alex maakt.

Bette Midler ~ The Rose

Het liedje dat Erin zingt, in de show.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten