maandag 6 mei 2013

Boeken: Offside ~ Juliana StoneTitel: Offside
Schrijver: Juliana Stone
Serie: The Barker Triplets, boek #1
Uitgave: 1 Oktober 2012
Uitgever: Juliana Stone
Aantal pagina's: 222 p.
Taal: Alleen verkrijgbaar in het Engels
Leeftijdscategorie: New Adult, Adult, volwassenen
Andere boeken in deze serie: Collide #2
Conceal #3

Over Offside

Wanneer ijshockey phenomeen Billie-Jo Barker, keert naar een hevige blessure, waardoor ze geen ijshockey meer mag spelen terug naar huis.

Hier ziet ze een kans om als nog het ijs op te gaan door aan de kampioenschappen in het dorp waar ze woont deel te nemen. Maar dit valt niet bij iedereen in goede aarde, het zijn mannenwedstrijden, op gezet voor de lol om daarna lekker samen een biertje te kunnen gaan drinken in de plaatselijke kroeg.

Al gauw bemoeid het hele dorp zich er mee, en de meningen lopen zeer uiteen. De enige die haar in het team wil opnemen is de man waarop ze al sinds de middelbare school verliefd is, Logen Forrest.
Elke vrijdag delen ze nu de bank, zal hij haar naar zoveel jaar eindelijk een keer zien staan?

Na de eerste wedstrijd, liet het dorp zien wat ze van Billie dachten, dit is nog maar het topje van de ijsberg, vergeleken met de rest van de dingen die ze te verwerken krijgt. Billie heeft het moeilijk met het feit dat ze nooit meer professioneel ijshockey kan spelen, ze weet niet wat ze nu met haar leven moet doen. Daarnaast, vind haar zus haar nergens goed voor en is ze het niet eens met de dingen die Billie doet. Ook hun vader is een van haar zorgen, hij lijdt aan dementie, en weet de helft van de tijd niet wie Billie is. Tenslotte draagt Billie nog een groot geheim met zich mee.

Zal ze het juiste pad kunnen vinden? En zal de man waar ze haar hele leven al verliefd op is dan eindelijk een keer naar haar kijken?

Mijn recensie

In een word wow!! Dit boek was meer dan je gewone huis tuin en keuken romannetje. Dit verhaal had diepgang en hele veel hart smeltende en sexy scenes! Maar ook heel veel interessante personages, zoals de twee hoofdpersonen.

Billie de Prof ijshockeyster die door een zware blessure moest stoppen met ijshockeyen. Ik kan haar goed begrijpen, ik heb vroeger veel en fantatiek geschaatst en geskeelerd. Ik mis het soms ook en als er natuurijs ligt zul je mij dan ook op de schaatsen zien. Maar terug naar het boek.

Wat ik ook geweldig vind is dat Billie zich van niets of niemand iets aantrekt als het gaat om ijshockey. En natuurlijk het feit dat ze een mannensport speelt, de controle heeft en haar mannetje staat.

Logan is een complete sexy jammie lekkere ijshockeyende hunk! Wat kan ik zeggen? Oh eigenlijk is ie veel meer dan dat, hij zit complexer in elkaar dan dat je in eerste instantie zou denken. En hij zorgt/maakt zich zorgen voor/om een heleboel mensen,  Zijn moeder, zijn beste vriend Shane.

De Barker familie (vader, opa, en de twee andere zussen) zorgen voor leven in de brouwerij, ze hebben allemaal een eigen persoonlijkheid, wat het erg interesante  personages maakt. Ik ben erg benieuwd naar het vervolg van dit boek, waarin we meer te weten zullen komen over Betty-Jo en Shane (Logan's beste vriend en "Bad Boy"). 5 sterren voor deze lekkere roman.

Muziek ~ M83 ~ Midnight City

Dit is voor alle ijs-momenten.


Taylor Swift ~ White Horse

En voor onze prins op het witte paard, ahum in een sexy ice hockey tenue dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten