woensdag 29 mei 2013

Preview: The Matched trilogy: Crossed & Reached

Gisteren heb ik mijn recensie voor Matched met jullie gedeeld boek 1 in de Matched trilogie. Dus leek het mij leuk om vandaag eens een kijkje te nemen bij de andere twee boeken van deze serie! Ook valt mij op dat ze in het Nederlands niet duidelijk worden aangegeven met boek 1, 2 of 3 dus zal ik het voor jullie een beetje ophelderen.

Boek #2 Crossed


Ky is door de Unie afgevoerd naar een wisse dood in de Buitenprovincies. Cassia reist hem achterna en komt er al snel achter dat hij heeft kunnen ontsnappen en een spoor van aanwijzingen heeft achtergelaten. Cassia's zoektocht zet haar bestaan op losse schroeven - zeker als ze ziet dat er ook een leven búíten de Unie mogelijk is. Misleiding, ontrouw en bedrog plaveien het kronkelige pad waarover Cassia haar weg moet zien te vinden. Aan de grenzen van de Unie is niets wat het lijkt.

 

Boek #3 Reached

Na het verlaten van de Unie gaat Cassia opzoek naar De "rijzende" de Opstandigen  en naar Ky. Nadat ze gevonden hebben waar ze naar opzoek waren, staan ze aan de rand van het elkaar weer verliezen. Cassia zal undercover moeten gaan in de Centrale Stad, terwijl Ky buiten de grenzen aan boort gaat bij een luchtschip, geleid door Indie. Xander is een arts geworden met een groot geheim. Al snel verandert alles, zullen ze elkaar vinden? En zal de Unie vallen? Dit boek is nog niet uit in Nederlands, er is nog niks bekend over de publicatie datum.


Mijn verwachtingen:

Ik denk dat deze twee vol of actie zullen zitten, nu gaat het verhaal pas echt beginnen. Ik denk dat ik deze twee beter ga vinden dan het eerste boek! Hopelijk kan ik ze gauw een keer lezen!

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten